Härlig dag!

Igår hade jag en supertrevlig dag med Borås-brudarna. Först var vi på The Studio och blev sminkade, stylade och fotade. Det var riktigt kul men ovant att se sig själv med så mycket smink!

På kvällen var vi på Göteborgsoperan och såg Sweeney Todd, en musikal från West End. Den var jättebra! Jag gillar ju de flesta musikaler, men de kan verkligen sina grejer i London!

En riktig toppendag och bra avslutning även om vi inte riktigt är klara än. Men bara opponeringen kvar!

                                           image23

Addicted to The Hills

Det känns lite sorgligt, det medger jag, men jag har blivit helt beroende av The Hills, dokusåpa-serien med Lauren från Laguna Beach. Det är ju såklart hemskt ytligt och hela deras liv är bara drama, drama,drama, men det är grymt underhållande! Tyvärr har beroendet gjort att jag inte alls har känt för att skriva mitt sökuppdrag men idag har jag tagit mig i kragen och fått ihop det ganska bra om jag får säga det själv. Vi får väl se vad de andra säger imorrn!
                    image22

Veckans tips

Inte för att jag tror att jag kommer hålla i det här varje vecka, men den här veckans tips i alla fall!

Film:
Nja, det har jag väl egentligen ingen att komma med. Jag borde kolla på Pinocchio för att följa temat i Borås-land, men allt jag tänker på är att jag ser fram emot SATC som kommer snart, snart!!

TV:
Förutom kostymdramor är jag pinsamt nog helt insnöad och framför allt fascinerad av förnedrings-tv. Varför ställer folk upp på detta? Visst de får sina 15 minuter, men de måste få gå igenom hemskt mycket skit efter dem. I Sverige är det Sanningens ögonblick som gäller, där folk avslöjar sina innersta hemligheter för att allt som oftast sedan få gå hem med krashade förhållanden, svikna förtroenden och inte ett öre rikare. Men självklart är amerikanerna lite värre och därifrån får vi nu på dumburken följa b-c-d-kändisar på rehab. Jag blir lite äcklad av mig själv när jag sitter och ser dessa trasiga människor som blir förevigade på film när de mår som sämst. Jag tänker bara varför, varför, varför? Men ändå lär jag sitta där nästa vecka också.

Musik:
Jag bara älskar Duffy och tro det eller ej (Idol) Amanda Jensen. De har båda underbara och intressanta röster och riktigt skön stil. Sen måste jag ju säga att Duffy ligger högre än Amanda såklart, men jag har i alla fall lärt mig att inte döma ut Idol-deltagare! Båda dessa följer ju lite i kölvattnet på Amy Winehouse vågen, men jag tycker ändå de är bra nog att inte kallas kopior!

Mitt senaste fynd är annars Markus Krunegård från Laakso. Hans skiva är riktigt, riktigt bra!

Bok:
The Time Travelers Wife (eller Tidräsenärens hustru på svenska) av Audrey Niffenegger. Det är en riktigt fin, gullig och intressant bok, som dessutom har en liten bibliotekarie touch. Läs den!

Fast i kostymdrameträsket igen...

Ja, det är sant, känns som jag bara skriver om det i den här bloggen men,men. Jag har ganska nyligen skaffat BBC Prime och de kör just nu en massa bra kostymdramor. Igår satt jag hela eftermiddagen och kvällen och tittade på The Buccaneers och Under the Greenwood Tree och den senaste veckan har jag slaviskt följt Bleak House. Det är riktigt bra underhållning!    image19
                               image20
                               image21

Old!!

Fick precis en ålder på 30,6 på vuxenpoäng.com. Känns inte bra måste jag säga....som om jag inte hade nog med åldersnoja!!

RSS 2.0