Fynd!

Igår var jag och hämtade min lön i butiken och tänkte att lite shopping på lönedagen får man väl unna sig, så på vägen därifrån slank jag in på Lindex på Avenyn för att "titta" lite och vad hittar jag där om inte en väska, precis en sådan som jag har letat efter och dessutom på rea! Såld!! Halva priset stod det på prislappen och när jag sen kom fram till kassan fick jag nästa glada överraskning. Den var ännu billigare! För bara 99 pix blev den min. Jag är såå nöjd!


OMG!!!


God bless Ben and Jerry!!

Jaha tänker ni, nu har hon gått och blivit frälst av någon från Oas-mötet. Nja, riktigt så illa är det inte, men Ben and Jerry's måste vara Guds (eller djävulens kanske) gåva till mänskligheten. Sååå gott!! Jag såg till att fira mig själv igår med lite Chocolate Chip Cookie Dough och ett biobesök. Var äntligen och såg SATC-filmen. Underbart bra!! Jag grät och gapskrattade omvartannat! Det var liksom som att träffa sina väninnor som man inte har sett på länge.

Och för er som inte känner till det så är Oas ett kristet massmöte (ja, det är lika läskigt som det låter) som har invaderat Borås och ska va här de närmaste dagarna. 5000 pers. Så håll er inne och lås dörrarna!!

                              

GRATTIS!!

Ett stort grattis till min allra bästaste syster yster! Hoppas du får en underbar dag!


...och så ett litet grattis till mig själv också. Jag fyller nämligen 10 000 dagar idag. Känns ganska otroligt.

Jag tycker om tystnad och starksprit och hjortron

Citatet ovan kommer från Lars Winnerbäck när han sommarpratade i radion. Så svår, så genialisk så grubblande. För alla er som inte har lyssnat än gå in på sr.se och gör det!

Något väl värt att hålla ögonen på!Teaser from Dr. Horrible's Sing-Along Blog on Vimeo.

Joss Whedon har skrivit en musikal för internet i tre delar som ska publiceras den 15:e, 17:e och 19:e juli på hemsidan. För alla oss som älskade Once more with feeling kan nog detta bli riktigt bra! Kolla in!!

RSS 2.0