Need you now

Jag är väldigt förtjust i countrybandet Lady Antebellum som jag tipsade om här i bloggen när jag precis hade upptäckt dem. I tisdags släppte de sin andra skiva och jag är verkligen inte besviken. Singeln Need you now har ju redan spelats flitigt och den älskar jag, men även i stort sett hela resten av skivan lever upp till mina ganska höga förväntningar. Den nya singeln heter American Honey och är lite sliskig, men jag gillart!Utan tv i reklamens land

Min tv gick sönder förra veckan och detta ser jag som en stor katastrof. Inte för att jag egentligen är rädd för att missa så fasligt mycket. Det som jag verkligen vill se kan jag se på datorn, men jag saknar slökollandet när man är för trött för att göra något annat. När man bara kollapsar på soffan framför 2 1/2 men. Sånt blir det inte längre. Sen tycker man ju när man har tv att reklamen är fruktansvärt jobbig, men det finns ju ändå reklam som är bra gjord och som skapar så kallade snackisar på luncher runt om i landet. Tur att det finns youtube för oss tv-lösa!


Nån mer än jag som längtar?Jag kommer i alla fall att sätta mig direkt på lördag morgon för att kolla in premiären!

Fan vad det ska va svårt!

Sitter som vanligt (känns det som) framför datorn och ska skriva. För tillfället är det ett paper i genrekunskap som ska produceras. Det är inte lätt att få nåt på papper när man inte har någon motivation. Det borde finnas betydligt mer av den varan nu sista terminen, men så är inte fallet. Jag skyller på kylan, men det är egentligen inte det heller. Är bara allmänt uttråkad och deppig.

Idag och imorgon blir det att sitta och försöka få ihop ungefär sex sidor till (har en än så länge), och på torsdag ska jag förbereda för seminarium i den andra kursen som jag har läst under hösten, marknadsföring. Sen på fredag är faktiskt terminen slut och jag får en riktig helg utan några som helst måsten innan vårterminen börjar på måndag. Så jag har ju något att se fram emot i alla fall. Det gäller bara att ta sig dit också!

RSS 2.0